Πασκουάλ...εμπιστευτικό!

Πασκουάλ: «Ονειρεύομαι το έβδομο»!

Το πράσινο ρόστερ φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του σχεδιασμού του, έχοντας την υπογραφή του Τσάβι Πασκουάλ.

Γράφει ο Κώστας Λουρίδας (βρείτε τον στο facebook)

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Εξάστερου έκανε πραγματικότητα –στα πλαίσια πάντα του δυνατού- όλες τις επιθυμίες του κόουτς, ώστε να φτιάξει μια ομάδα στα δικά του «θέλω».

Μεγάλο ποσοστό αυτής της εμπιστοσύνης που δόθηκε στον Καταλανό τεχνικό προέρχεται από τα άκρως επιτυχημένα περσινά του αποτελέσματα, όπου κατέκτησε το νταμπλ με σπάσιμο έδρας του οσφπ και έφτασε τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή με πλεονέκτημα έδρας στους «8» της Ευρώπης.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, πέρυσι ο Πασκουάλ δεν μπορούσε να κριθεί αρνητικά καθώς ανέλαβε μια ομάδα, στην οποία δεν είχε επιλέξει εκείνος τους παίκτες, ερχόμενος μάλιστα σε μια περίοδο που είχε ξεκινήσει ήδη η σεζόν.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς όχι απλά θα κάνει εκείνος όπως ο ίδιος επιθυμεί την προετοιμασία της ομάδας, αλλά έχει επιλέξει προσωπικά τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι με την πρώτη στραβή πρέπει να πέσει η ευθύνη πάνω στον κόουτς. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό γιατί είναι σημαντικό.

Όλες οι ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μην τρέξουμε να κατηγορήσουμε προπονητή και διοίκηση με την πρώτη ευκαιρία. Το φινάλε της σεζόν θα αποτελέσει σίγουρα τον καθρέφτη της χρονιάς και τότε μπορεί να γίνει ένα… «ασφαλές» ταμείο.

Επιλογές από τα… μπετά! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News