Πασκουάλ: "Απίστευτο αυτό που κάναμε..."

Πασκουάλ: "Απίστευτο αυτό που κάναμε..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό, στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι, αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 10 πόντους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νομίζω πως χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να νικήσουμε εδώ. Ήταν απίθανο αυτό που κάναμε. Ήμασταν μπροστά με 10 πόντους και έμεναν πέντε λεπτά. Ήρθαν δύο συνεχόμενες, κακές άμυνες με τα τρίποντα των Μάντζαρη και Σπανούλη. Χάσαμε βολές, χάσαμε καλάθια κάτω από την μπασκέτ. Και πάλι είχαμε νέα ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να νικήσουμε και να επαναφέρουμε τη σειρά εδώ».

Για το πρόβλημα του Γιάννη Μπουρούση: «Θα δούμε. Πονάει στην μέση. Νομίζω πως δεν θα είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν ξέρω».

Για το αν «θα ζήσει και θα πεθάνει» με τις αποφάσεις του Μάικ Τζέιμς: «Πάντα ψάχνουμε να βρούμε το σωστό τρόπο για να νικήσουμε. Αν δεν τον βρούμε, τότε φταίω εγώ, όχι κάποιος παίκτης. Αν θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο σε κάποιον, τότε αυτός είμαι εγώ. Δεν θα ρίξω την ευθύνη ποτέ σε κάποιον παίκτη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News