Παρουσίασε τη μεγάλη συνεργασία ο Εξάστερος

Παρουσίασε τη μεγάλη συνεργασία ο Εξάστερος

Άλλη μία συνεργασία με μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού έφερε εις πέρας ο Παναθηναϊκός…

Οι πράσινοι παρουσίασαν την συνεργασία τους με την κορυφαία εταιρεία ελαστικών, Toyo Tires, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο να γιγαντωθεί κι’ άλλο.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος: «Καλησπέρα και καλό μήνα. Ως Παναθηναϊκός είμαστε πολύ περήφανοι για τις συνεργασίες μας με εταιρείες Πρωταθλήτριες. Είμαστε ευτυχείς που σε αυτές συγκαταλέγεται και η Toyo που 45 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της πρωτοπορίας. Η ΚΑΕ συνεχίζει να επενδύει στο άθλημα του μπάσκετ και μας χαροποιεί το γεγονός ότι τέτοιες εταιρείες βρίσκονται δίπλα μας. Καλωσορίζω την Toyo με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε μαζί στην κορυφή».

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Μάικ Ρίγκναλ (Marketing Director της Toyo) που είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας. Η εταιρεία μου η Toyo είχε ιδρυθεί το 1945 και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη 26 ετών. Από το 1945 η Toyo ήταν μία εταιρεία έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να απασχολεί 12 χιλιάδες κόσμο. Είμαστε 13η εταιρεία στον κόσμο, 7η στις ΗΠΑα αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό στόχος μας ήταν να βρούμε επιδραστικούς συλλόγους σ εκάθε χώρα που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Στην Ελλάδα ο συνεργάτης μας που μας συμβουλεύει μάς είπε ότι θα έπρεπε να επενδύσουμε στο μπάσκετ. Υπό αυτό το πρίσμα ο Παναθηναϊκός ήταν η προφανής επιλογή ως προς ποια ομάδα θα επιλέγαμε. Στόχος μας είναι το όνομα των ελαστικών Toyo να μπει σε κάθε νοικοκυριό στη χώρα και νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θα πρέπει να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Είμαι Βρετανός, στην Αγγλία δεν παίζουμε πολύ μπάσκετ οπότε έπρεπε να κάνω κάποια έρευνα. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ επιτυχημένη ομάδα, ίσως η πιο σπουδαία και με τις περισσότερες διακρίσεις στην Ευρώπη, με 36 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Η εταιρεία μου κατασκευάζει μερικά από τα πιο προηγμένα ελαστικά κι αυτό το κάνω επενδύοντας σε προηγμένες τεχνολογίες. Βλέπουμε ότι υπάρχουν οι ίδιες αξίες στον Παναθηναίκό, μία ομάδα που είχε πολλές επιτυχίες και πέρυσι με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και θέλει να πάει ακόμα πιο μακριά και στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό θα καταστήσει την εταιρεία μαςγνωστή στον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων στη χώρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περήφανοι που θα είμαστε χορηγοί του Παναθηναϊκού και ανυπομονούμε για τη σεζόν που έρχεται».

Σε ερώτηση προς τον κ. Ρίγκναλ για το τι θα κρίνει την επιτυχία της συνεργασίας, απάντησε: «Αυτό που περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό είναι να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, να προσπαθήσει να γίνεται καλύτερος, αυτή είναι και η αξία της εταιρείας μας. Να προσπαθείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος».

Η Ευρώπη παίζει μπάλα κι απόψε! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News