Παρασκήνιο: Οι παραβάσεις που... οδήγησαν τον Γιαννακόπουλο στην απόφαση

Παρασκήνιο: Οι παραβάσεις που... οδήγησαν τον Γιαννακόπουλο στην απόφαση

Πίσω από την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού οδικώς από την Κωνσταντινούπολη υπάρχει μια σειρά παραβιάσεων του εσωτερικού κανονισμού, που οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στον… μονόδρομο αυτής της πράξης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού οδικώς από την Κωνσταντινούπολη. Η απόφαση αυτή έκανε τον γύρο όλου του κόσμου, ενώ αναμένεται να σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις στους «κόλπους» του Εξάστερου. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν τις τελευταίες ώρες προς τα έξω η κακή εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν πταίσμα μπροστά στην σωρεία παραπτωμάτων, στα οποία έχουν υποπέσει οι παίκτες του «Τριφυλλιού».

Τα όσα ακούγονται και γράφονται προκαλούν αίσθηση. Μια σειρά παραβάσεων του εσωτερικού κανονισμού «σκεπάζονταν», προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Φενέρ, αλλά και των Playoffs του πρωταθλήματος.

Κάποιοι παίκτες παραβίαζαν τα ωράρια και φέρονται να ξενυχτούσαν. Μάλιστα, διαρρέει ότι ήταν θαμώνες σε νυχτερινά κέντρα, στα οποία έπιναν και διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Για άλλους, δε, γίνεται αναφορά ότι έπαιζαν μέχρι το ξημέρωμα στο καζίνο και γυρνούσαν μεθυσμένοι σε ώρες που θα έπρεπε να κοιμούνται. Το πιο «βαρύ» όλα είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν έπαψε ούτε κατά την διάρκεια της σειράς των αγώνων με την Φενέρ. Φημολογείται ότι ένας εκ των ξένων παικτών άργησε να πάει στην προπόνηση μετά το δεύτερο ματς με τους Τούρκους, επειδή καθυστέρησε να ξυπνήσει!

Η έλλειψη μαχητικότητας και οι άνευρη εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παρκέ, στα ματς της σειράς με του Τούρκους, φαίνεται να ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ωστόσο, όλα αυτά είναι ικανά για να πάρεις μια απόφαση που ίσως γκρεμίσει ότι έχτισες μια ολόκληρη σεζόν;

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αναμένονται εντός της ημέρας…

Πάμε ταμείο: Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News