Παραμένει ο Λέτο!

ΕΚΤΑΚΤΟ - Βαριά καμπάνα για Λέτο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και ο Σεμπάστιαν Λέτο να μην έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού, ωστόσο από ότι φαίνεται, έστω και αργά, θα τα βρουν στην υπογραφή νέου συμβολαίου.

Στην πρώτη συνάντηση μεταξύ του “Σέμπα” και της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός πρότεινε μονοετές συμβόλαιο με 270.000 ευρώ ως συμβόλαιο, ωστόσο η πλευρά του Αργεντινού ζήτησε 700.000 ευρώ/χρόνο για δύο έτη.

Στη δεύτερη συνάντηση, οι “πράσινοι” ανέβηκαν στα 275.000 ευρώ, πάλι για ένα χρόνο. Από την άλλη, ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε 2ετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Οι “πράσινοι” σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση 300.000/χρόνο για 2 χρόνια ως τελική προσφορά προς τον Αργεντινό, ο οποίος θέλει να παραμείνει στο “τριφύλλι” και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, έχει συμβιβαστεί με τον ρόλο του αναπληρωματικού, γνωρίζει πως με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δύσκολα θα βρει συμβόλαιο σε ομάδα υψηλού επίπεδου, ενώ -τέλος- αναγνωρίζει την αγάπη του κόσμου.

Από την άλλη πλευρά, στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον κρατήσουν, καθώς είναι αγαπητός στους φιλάθλους, έχει επαγγελματική συμπεριφορά και πρόσφορα και -τέλος, το πιο σημαντικό- δίνει αρκετές λύσεις στην ομάδα. Φέτος έχει 9 γκολ και 4 ασίστ μέχρι τώρα, αν και αναπληρωματικός.

Όλα αυτά δείχνουν πως, έστω και αργά, οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν για την υπογραφή νέου συμβολαίου, αφού ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ρίξει τις αποδοχές του για να παραμείνει στο “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News