Παππάς: "Θα κυνηγήσω την ευκαιρία της Εθνικής"

Το post του Παππά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pic)

Μετά από αρκετό καιρό ο Νίκος Παππάς κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας και ο στόχος του είναι να επιλεγεί στην τελική 12άδα.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά τις ατομικές προπονήσεις που κάνει κάθε καλοκαίρι για να είναι καλύτερος.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που κάνει: «Κάθε καλοκαίρι κάνω ατομικές προπονήσεις. Θέλω να είμαι έτοιμος είτε πρόκειται για κλήση στην Εθνική, είτε εν όψει της προετοιμασίας με την ομάδα. Σίγουρα θέλω να είμαι έτοιμος, γιατί είχα καιρό να κληθώ και θέλω να παρουσιαστώ όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Για τη διαφορετική αντιμετώπιση των φετινών ατομικών προπονήσεων είπε: «Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Το ότι έχω την Εθνική ομάδα, το ότι μπαίνω στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, ότι θέλω να έρθουν επιτυχίες και φέτος και ότι θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Άρα παίζουν όλα αυτά έναν ρόλο ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος και συγκεντρωμένος ακόμα και στην ατομική προπόνηση».

Εν συνεχεία, ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε και ειδική μνεία στον Κώστα Μίσσα, που φέτος ανέλαβε την Εθνική Ανδρών: «Σίγουρα ο κόουτς Μίσσας είναι ένας άνθρωπος που μας ξέρει καλά, ξέρει καλά το μπάσκετ, ξέρει καλά και την εθνική ομάδα και τι σημαίνει Εθνική ομάδα και πιστεύω ότι είναι από τους καταλληλότερους ανθρώπους για να αναλάβουν αυτή τη θέση».

Όσο για το αν αντιμετωπίζει αυτή του την κλήση σαν ένα προσωπικό στοίχημα, ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε: «Δεν έχω συμμετάσχει σε επίσημη διοργάνωση με την Εθνική Ανδρών, αλλά να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ένιωσα ότι μου έχει μείνει απωθημένο. Αφού ήρθε τώρα η ευκαιρία θα την κυνηγήσω και μακάρι να είμαι εκεί, στο Ευρωπαϊκό».

Πληρώνουν οι Σκανδιναβοί! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News