Παναθηναϊκός - Ούνιξ Καζάν Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ούνιξ Καζάν Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν Live Streaming

  • 15/09/2017 – 19:00
  • OAKA 
  • Cosmote Sport 4

Το ΟΑΚΑ αναίγει ξανά τις πύλες του για να υποδεχθεί τον Αυτοκράτορα Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τον θρίαμβο της χρονιάς που τελείωσε, ευελπιστεί να κατακτήσει ξανά το νταμπλ, αλλά και κάνει ακόμη ένα βήμα παραπάνω στην Ευρωλιγκα, δηλαδή να προκριθεί στο Final 4.

Το “τριφύλλι” μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Καστοριά, μπαίνει σε μια σειρά από δυνατά φιλιά επιπέδου Ευρωλίγκας.

Ξεκίνημα με το παιχνίδι κόντρα στην Ούνιξ Καζάν στο ΟΑΚΑ, όπου οι φίλοι του Εξάστερου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το… νέο Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ.

Εκτός πλάνων για τον Καταλανό είναι ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την προετοιμάσια με την ΕΘνική του ομάδα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 4.

Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!  

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=BIm9TEnje_c

– Συνεχής ανανέωση…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News