Παναθηναϊκή μαγκιά με Λέτο!

Η αντρίκεια στάση του Λέτο και το αίτημά του

Όλοι έχουμε άσχημες στιγμές στη ζωή μας και δε θα μπορούσε να μη μείνει πίσω και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Η ενέργεια που έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το φτύσιμο στον Μάνταλο είναι κατακριτέα και η τιμωρία του είναι καθ’ όλα δίκαιη.

Όμως πολλά εύσημα πρέπει να δοθούν και στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς δε κρύφτηκε σε καμία στιγμή, δεν έκανε γραφικότητες και αυτό από μόνο του έδειξε το ήθος που διακατέχει τους ανθρώπους της ομάδας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως… άλλες ομάδες θα έκανα τα πάντα για να μην τιμωρηθεί ο παίκτης τους σε μία τέτοια αντίστοιχη περίπτωση και θα σκαρφίζονταν ένα σωρό σενάρια για να τον έβγαζαν λάδι και θα έλεγαν πως ο αντίπαλος του τον προκάλεσε και ενήργησε έτσι.

Αυτές είναι ενέργειες άλλων συλλόγων που βλέπουν το άσπρο μαύρο και μόνο αυτοί έχουν δίκιο, αλλά το Τριφύλλι έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως υπάρχει νομιμότητα και η κάθε ενέργεια τιμωρείτε είτε εσωτερικά στο σύλλογο, είτε με ποινή από εξωθεσμικά όργανα (όπως έγινε και στην περίπτωση του Λέτο) και αυτό από μόνο του αποτελεί μια επιβράβευση για το σύλλογο και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News