Ουζουνίδης: "Μην πάρουμε παίκτες, απλά για να πάρουμε"

"Έπεσε" η Λεωφόρος με Ουζουνίδη!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη την επόμενη εβδομάδα. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να δουλέψουμε αρκετά πράγματα κυρίως στο τακτικό κομμάτιι. Από φυσική κατάσταση ξέραμε ότι δεν είμαστε πολύ καλά ακόμα. Αν βελτιώσουμε τα πράγματα στην τακτική μας όμως σε άμυνα και επίθεση θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

Όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σου είναι λογικό τα παιδιά να είναι λίγο μαζεμένα αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε ακόμα καλύτερα.

Επέλεξα να δώσω στα παιδιά να παίξουν αρκετό χρόνο μαζί γιατί με τα προβλήματα που είχαμε στην Ολλανδία δεν είχαν παίξει όλοι μαζί για τόσο μεγάλο διάστημα. Ξέρω τα παιδιά τι μπορούν να δώσουν και με τη δουλειά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

-Ο κόσμος έφυγε χαμογελαστός, είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια αυτό και με βάση ότι η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί τόσο πολύ όσο οι αντίπαλοι της; 
“Το θέμα της ενίσχυσης της κάθε ομάδας θα φανεί στο γήπεδο. Σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες αλλά θέλουμε να βρούμε τους παίκτες που θα ταιριάξουν μέσα στην ομάδα και θα βοήθησουν. Όχι απλά να πάρουμε παίκτες για να πάρουμε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News