Ουζουνίδης για τις μεταγραφές : "Ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά δεν είναι εύκολο"

Ουζουνίδης για τις μεταγραφές : "Ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά δεν είναι εύκολο"

Με δηλώσεις του στην NOVA, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε την κατάσταση στο “τοπίο” των μεταγραφών.

Δύο ημέρες πριν το τελευταίο ματς των φετινών πλέι-οφ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε στην NOVA για τα μεταγραφικά του “τριφυλλιού” και όχι μόνο.

“Δεν έχουμε χρόνο… Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες”.
” Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι”.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News