Όταν δεν μπαίνουν τα... τρίποντα

Όταν δεν μπαίνουν τα... τρίποντα

Ένα από τα μεγάλα όπλα του Παναθηναϊκού Superfoods στη φετινή Ευρωλίγκα ήταν το σουτ και μάλιστα στο τρίποντο, μιας και σε πολλά παιχνίδια τους είχε δώσει τη νίκη.

Όμως στα τρία παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, οι “πράσινοι” σημάδευαν… σίδερο και τα ποσοστά από τα 6.75 ήταν κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά.

Μάλιστα στην αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη το Τριφύλλι είχε το τραγικό 20,8% (5/24), που συνιστά την πέμπτη χειρότερη επίδοση στην ιστορία τους στα play offs της διοργάνωσης, όλων αυτών των ετών.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πασκουάλ δεν έφτασαν ποτέ στη μακράν της δεύτερης χειρότερη επίδοσή τους. Συγκεκριμένα ήταν το 2013 στον πέμπτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, όπου είχε χάσει στη Βαρκελώνη με 64-53 και τότε είχαν “αναστενάξει” τα στεφάνια και τα ταμπλό , όταν είχε 6,3% με 1/16 τρίποντα.

Πέρσι, στον πρώτο αγώνα με την Μπασκόνια (84-68) είχε 15,8% με 3/19 τρίποντα, ενώ το 2015 στον τέταρτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (55-74) είχε 19% με 4/21 τρίποντα και το 2014 στη δεύτερη ήττα του στη Μόσχα (77-51) είχε 20% με 4/20 τρίποντα.

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News