Οριστικό: Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Εξάστερος

Ήττα σοκ για Φενέρ, ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε και μαθηματικά πλέον στους «8» της Euroleague, έπειτα από την επικράτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Νταρουσάφακα.

Πλέον το μόνο άγχος που θα έχει ο Εξάστερος, είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ και το θαύμα της 4ης θέσης αν καταφέρει το 3/3 και τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια τον ευνοήσουν.

Το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό, αφού σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει το τέταρτο «διπλό» στην διοργάνωση, θα έχει πολλές ελπίδες ακόμα και για την τέταρτη θέση.

Αν δεν τα καταφέρει τότε η πιο πιθανή θέση θα είναι η έκτη, αφού η διαφορά με τους Βάσκους είναι μόλις ένας πόντος. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δούμε στους «8» τους δύο αιωνίους αντιπάλους να έρχονται αντιμέτωποι για μία θέση στο Final 4.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News