ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες

Η ομαδική σέλφι του Τσάβες και το... πανηγύρι στα σχόλια! (pic)

Με πρόωρη διακοπή συμβολαίου θα λήξει το σίριαλ, που εξελισσόταν εδώ και δύο εβδομάδες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τσάβες. Ο Αργεντινός στράικερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες.

Μπαίνει τελεία στο «κρυφτό» που παίζει μέχρι και σήμερα ο «Comandante» με τους πράσινους. Παρόλο που ο ατζέντης του παίχτη έχει παροτρύνει τον πελάτη του να γυρίσει στην Ελλάδα, εκείνος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Έτσι, η τελευταία επικοινωνία ανάμεσα στην πλευρά του Παναθηναϊκού και του Τσάβες συμφώνησε στην λύση της διακοπής του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, δίχως ο σύλλογος να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Στην εξίσωση αναμένεται να μπουν και οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος – κυρίως – για τα οφειλόμενα του «Τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News