Η οριστική απόφαση Αλαφούζου

Μαυροκουκουλάκης: «Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos»

Ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή των τελευταίων ετών μπαίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς λίγη ώρα μετά την οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δρομολογήθηκε κρίσιμο Δ.Σ. για τις εξελίξεις και το μέλλον της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε στα… όρια του και με όλα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν κρύβει την “αηδία” του, καθώς βλέπει να χτυπούν το σύλλογο από παντού και σε όλα τα επίπεδα. Λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων να είναι κάπως αποστασιοποιημένος από το ποδόσφαιρο αλλά όσα συνέβησαν και έφεραν τη διακοπή του ματς,  ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι παίζει πολύ έντονα το σενάριο για οριστική αποχώρηση από την ομάδα και αυτό θα ξεκαθαριστεί σε άμεσο χρόνο. Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων”, ανήμερα του θανάτου του πατέρα του Αριστείδη, δήλωσε στους συνεργάτες του πως νιώθει αηδιασμένος και απογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μόνο που θεωρείται δεδομένο είναι ότι σήμερα (18/5) θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό, για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Η ώρα μπορεί να μην είναι γνωστή, αλλά σίγουρα θα γίνει το απόγευμα, μιας και το μεσημέρι στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραστεί στο Δ.Σ. ο Γιάννης Αλαφούζος, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της μέρας ή θα δώσει τη γραμμή στους συνεργάτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News