Οριστικά χωρίς Ζέκα

Δύο οι αντί-Ζέκα στον Παναθηναϊκό

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχασε στα χαρτιά το ματς με τον ΠΑΟΚ,  ο Κάρλος Ζέκα δεν εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στη Λεωφόρο και έτσι δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη.

O Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έτοιμος να κάνει αρκετές… αλχημείες για το ματς με τον “δικέφαλο του βορρά”. Εκτός των απουσιών του Μάρκους Μπεργκ, του Πολ Ζοσέ Εμποκού και του Σεμπάστιαν Λέτο που συμπλήρωσε κάρτες, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον αρχηγό των “πρασίνων” εξ αιτίας της απόφασης τιμωρίας του για όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το μόνο θετικό γεγονός για τον Έλληνα τεχνικό είναι στην επιστροφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News