Οργή Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκού

Οργισμένος εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης…

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της ΕΟΚ, για τον λόγο ότι έγινε αλλαγή ώρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό, αλλά και την άρνηση της Ομοσπονδίας να το κοινοποιήσει.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, ότι στόχος αυτής της κίνησης δεν είναι ο οσφπ, παρά μόνο η Ομοσπονδία, η οποία διευκολύνει την ομάδα του Πειραιά, ώστε να μην κινδυνέψει με μηδενισμό βαθμών, λόγω της καθυστερημένης άφιξης στο γήπεδο.

Κύκλοι των «πράσινων» αναφέρουν ότι «είναι εκβιαστικό και δεν μας αγγίζει το δίλημμα να πηγαίνεις με τα νερά της oμοσπονδίας ώστε να σε “παίζουν” καλά ή να επισημαίνεις τις παρατυπίες. Η συνεργασία με διαπλεκόμενους παράγοντες δεν συνάδει με τίποτα από αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος και η ιστορία του».

Από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού λέγεται χαρακτηριστικά ότι «η ζημία που υφίσταται ένας σύλλογος από την εμπλοκή του με το σύστημα είναι πολύ περισσότερο επιβλαβής από το τίμημα της αντίθετης στάσης , που έχει ως αποτέλεσμα οι διαιτησίες να είναι 90-10 εναντίον μας».

Η οργή του Παναθηναϊκού δεν σταματάει εδώ, αφού όπως λένε οι άνθρωποί του «για έναν παράγοντα αποτελεί μονόδρομο έως τώρα η συνεργασία και η εμπλοκή με το σύστημα, καθώς μόνο έτσι μπορούν να έρθουν νίκες και πρωταθλήματα. Αυτό όμως είναι ένας εύκολος, κοντόφθαλμος και ματαιόδοξος δρόμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News