Το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ενιαίο Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος: «Έπρεπε να είναι 5-0...»

Λίγες ώρες μετά τα όσα τραγελαφικά έλαβαν (και λαμβάνουν) χώρο, τόσο στο τμήμα της ΠΑΕ, όσο και στον Ερασιτέχνη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση δημόσια με το…”Panathinaikos Foundation”!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το όνειρο του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό! Η εικόνα που συνόδευε το “Panathinaikos Foundation“, καθώς επίσης και η ανακοίνωση της ΚΑΕ, δείχνουν τα τμήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και του Ερασιτέχνη να στεγάζονται στο ΟΑΚΑ (σ.σ. ΟΑΚΑ Complex), σε μία Παναθηναϊκή πολιτεία (όπως είχε πει και ο Ανδρέας Βγενόπουλος).

Η αλήθεια είναι πως αυτό το σενάριο, είναι αυτό που θέλει να ακούσει η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών, αλλά είναι σίγουρα κάτι που δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.

Ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος έκανε την αρχή και μάλιστα με σχόλιό του δήλωσε -ολόσωστα- πως δεν γίνεται να αναλάβει ένας τις ευθύνες όλων των τμημάτων, αλλά χρειάζεται στήριξη και συμπαίκτες για να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, καθώς τα έξοδα (ακόμη και αν σε μερικά χρόνια εξελιχθούν σε έσοδα) είναι πολλά για να τα διαχειριστεί ένας άνθρωπος.

Το newspao.gr εύχεται και ελπίζει σε μία καλύτερη μέρα για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο σύλλογος να φτάσει εκεί που αξίζει να είναι.

Κάθε μέρα σας στέλνουμε στο ταμείο… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News