Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή των διεθνών στην Εθνική

ΜΑΓΙΚΟΣ "Καλάθαρος" και πρόκριση για την Εθνική - Τι έκαναν οι "πράσινοι" (pic)

Ο Παναθηναϊκός “ελευθέρωσε” τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο και Βουγιούκα για το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη του Ισραήλ την Δευτέρα 27/11.

Οι τρεις “πράσινοι” θα ακολουθήσουν τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, ο οποίος όμως θα παίξει και στο πρώτο ματς της Εθνικής κόντρα στο Ην. Βασίλειο.

Τις τελευταίες ημέρες οι Καλάθης, Αντετοκούνμπο και Βουγιούκας μιλούσαν συνεχώς στα αποδυτήρια στις προπονήσεις για το τι πρέπει να κάνουν με τη συμμετοχή τους στην Εθνική μας ομάδα.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τόνιζαν πως ήθελαν να είναι μέρος της προσπάθειας που γίνεται για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είχαν ως προτεραιότητα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/11).

Έτσι, οι τρεις τους αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών, αυτό κόντρα στο Ισραήλ, κάτι που βρήκε σύμφωνους, τόσο τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε πως ο Παναθηναϊκός έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα (Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα) και θα αποφευχθούν τα ταξίδια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News