Όλα τα σενάρια: Έτσι θα βγει τέταρτος ο Παναθηναϊκός

Όλα τα σενάρια: Έτσι θα βγει τέταρτος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ελπίζει για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Δείτε πως θα μπει στην τετράδα…

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει σίγουρα τέταρτος αν κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενέρμπαχτσε κάνει μία ήττα.

Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει σε ένα από τα 2 παιχνίδια, τότε μπορεί να βγει τέταρτος αν η Φενέρμπαχτσε ηττηθεί και στα 2 και από την άλλη η Μπασκόνια νικήσει και στα 2. Αν συμβεί αυτό και η Εφές κάνει το 2/2 , θα υπάρξει ισοβαθμία με τους πράσινους και εκεί θα μετρήσει η διαφορά άμυνας και επίθεσης.

Αν ο Παναθηναϊκός δε σημειώσει νίκη, μπορεί να τερματίσει στην τέταρτη θέση εφόσον η Φενέρμπαχτσε κάνει επίσης 0/2 και η Μπασκόνια σημειώσει μόνο μία νίκη. Σε τριπλή ισοβαθμία θα είναι από πάνω.

Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το 2/2 και η Φενέρμπαχτσε το ίδιο, τότε η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα πάρει την 4η θέση καθώς υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα της Φενέρμπαχτσε:

– Στη Ρεάλ Μαδρίτης (31 Μαρτίου)

– Με τη Μπαρτσελόνα (6 Απριλίου)

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

– Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (31 Μαρτίου)

– Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (6 Απριλίου)

Το πρόγραμμα της Εφές Αναντολού

– Με τον Ολυμπιακό (30 Μαρτίου)

– Στη Ρεάλ Μαδρίτης (7 Απριλίου)

Το πρόγραμμα της Μπασκόνια:

– Στη Γαλατασαράι (31 Μαρτίου)

– Με τη Ζάλγκιρις (6 Απριλίου)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News