Όλα για όλα στην Πόλη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος (vids)

Όλα για όλα στην Πόλη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρ (25/04, 20:45), με στόχο να καταφέρει το… μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

Καμία ομάδα δεν έχει γυρίσει σειρά, ενώ έχει βρεθεί με 2-0 στην… πλάτη. Οι παραδόσεις, όμως, είναι για να σπάνε και η ιστορία για να ανανεώνει τα κεφάλαιά της.

Ο Εξάστερος ηττήθηκε στα δύο πρώτα ματς της Αθήνας και η Φενέρ έχει πάρει το προβάδισμα στην σειρά, καθώς προηγείται με 2-0. Ωστόσο, όταν μιλάμε για Παναθηναϊκό μιλάμε για έξι ευρωπαϊκά, για μεγάλα break, για μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία! Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις εν ολίγοις…

Δείτε ΕΔΩ: Το κανάλι που θα δείξει το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Το 2012 ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μακάμπι στα Play Offs, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Το 1-0 έγινε εύκολα στην Αθήνα, αλλά οι Ισραηλινοί με ένα break και μια νίκη στην έδρα τους γύρισαν την σειρά σε 2-1 υπέρ τους. Και πάλι τότε όλα έμοιαζαν τελειωμένα… Η Μακάμπι ήθελε νίκη στην καυτή της έδρα, με την ψυχολογία και τον κόσμο υπέρ της. Όλοι έλεγαν τα ίδια: ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε. Ο Ζοτς και οι παίκτες είχαν, όμως, άλλη άποψη. Ο Εξάστερος έκανε το break, ισοφάρισε σε 2-2 και με νίκη στην Αθήνα πέρασε στο Final Four.

 

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News