Ο... ξενιτεμένος Αλαφούζος

Οριστικό: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι πλέον πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παύει να είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί που ακόμη δεν έχουν πεισθεί με τις αυξημένες του επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, έχει κάνει αρκετά ανοίγματα τόσο με τον ΣΚΑΪ, αλλά και με τα ναυτιλιακά με την οικογένεια του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να διαθέσει παρά ελάχιστο χρόνο με τους “πράσινους”.

Αυτό που τόνιζαν το τελευταίο 48ωρο οι συνεργάτες του είναι πως λειτουργικά δεν μπορούν να τρέξουν τα θέματα εντός της ΠΑΕ τους εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Μάλιστα το τελευταίο τρίμηνο από τις 90 μέρες, τουλάχιστον τις 60 ήταν εκτός Ελλάδος για επαγγελματικά ταξίδια.

Έτσι αποφασίστηκε να πάρει τη θέση του προέδρου ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ώστε να προχωρίσουν ορισμένες διαδικασίες, ακόμη και σε επίπεδο υπογραφών.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News