Ο «Βίγια» φέρνει μεταγραφές

Σενάρια για πρόταση σε Βιγιαφάνιες

Η Ελληνοποίηση του Λούκας Βιγιαφάνιες έχει διπλό όφελος! Εκπληρώνεται η επιθυμία του παίκτη, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφές.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν διακαώς να επιλυθεί το ζήτημα που… κολλάει την Ελληνοποίηση του «Βίγια». Με αυτόν τον τρόπο θα ελευθερωθεί θέση ξένου και θα δημιουργηθεί κενό για μεταγραφή μη κοινοτικού παίκτη.

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός, κατά την μεταγραφική περίοδο, θα ενισχυθεί με παίκτες -κυρίως- από το εξωτερικό. Για την ώρα, υπάρχουν δύο κενές θέσεις, ενώ υπάρχει περίπτωση να γίνου τρεις εάν ο Μπουμάλ αποχωρήσει από την ομάδα. Στην περίπτωση δε που και ο Βιγιαφάνιες πάρει την ελληνική υπηκοότητα, τότε θα υπάρχουν τέσσερις ελεύθερες θέσεις.

Ο προπάππους του Λούκας Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στον Πειραιά. Στην παρούσα φάση έχουν βρθεί τα στοιχεία μετανάστευσης του προπάππου του «Βίγια», Δημήτρη Πετρινώλη, αλλά εκκρεμεί η εύρεση του πιστοποιητικού γεννήσεως. Η θέληση του Αργεντίνου άσου του Παναθηναϊκού να γίνει Έλληνας αποτυπώνεται στο ότι έχει αναθέσει την υπόθεση εύρεσης του πιστοποιητικού σε συμπατριώτη του ερευνητή, που εξειδικεύεται σε αυτές τις υποθέσεις.

Βγάλε… μεροκάματο από το σπίτι σου με τον Μπετατζή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News