O Στραματσόνι επαναφέρει όσους… ξέχασε!

O Στραματσόνι επαναφέρει όσους… ξέχασε!

Το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο μοιάζει με παιχνίδι δίχως επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, αφού με νίκη θα διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα το… πουλάκι θα πετάξει οριστικά.

Φυσικά υπάρχει και ένα σενάριο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται οι «πράσινοι». Να χάσουν από τον Πανιώνιο, να χάσει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, καθώς τότε θα είναι οριστικά πρώτος ο ΠΑΟΚ και αδιάφορη η ΑΕΚ.

[ads2]

Σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει τη νίκη με την Ένωση για να φτάσει τους εφτά βαθμούς, προσδοκώντας να χάσει ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα, έτσι ώστε η ομάδα να βγει η 3η και να πάει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και οι «πράσινοι» 4οι και στον 2ο προκριματικό γύρο! Πραγματικά σενάριο τρόμου…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι ότι θα πρέπει να βρει λύσεις τόσο για τις απουσίες που δημιούργηθηκαν από τις κάρτες (Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λουντ, Ταυλαρίδης) και τους τραυματισμούς (Πράνιτς, Τελάντερ, Λαγός) όσο και με αυτές που… δημιούργησε ο ίδιος (Σάντσεθ, Εσιέν)!

Πέρα από την κούραση που έχουν βγάλει παίκτες όπως ο Λέτο και ο Ζέκα!

Στο ματς με τον Πανιώνιο υποχρεωτικά θ’ αναγκαστεί να στηριχτεί σε ποδοσφαιριστές που ο ίδιος είτε «εξαφάνισε» είτε τους έκανε «γυμνάσια» τον τελευταίο καιρό.

Προφανώς θα θυμηθεί τον Αμπέιντ (για να καλύψει το κενό του Κουτρουμπή), ενδεχομένως και τον Εβαντζελίστα (για την απουσία του Λουντ), ενώ ενδέχεται να θυμηθεί τους Καλτσά και Βλαχοδήμο!

Είναι ενδεικτικό ότι λόγω της τιμωρίας του Ταυλαρίδη, θα απουσιάσει στα ματς με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, του τραυματισμού του Τελάντερ και της περιθωριοποίησης του Σάντσεθ, η ομάδα θα πάει με δύο στόπερ Σάντσεθ -Κουτρουμπής στα δύο τελευταία ματς, με την ελπίδα να μην προκύψει άλλο πρόβλημα και άλλες κάρτες. Για παράδειγμα ο Κουτρουμπής είναι στο… όριο (6)!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News