Ο Σιούτης στο «One Team - Basketball is Everywhere»

Ο Σιούτης στο «One Team - Basketball is Everywhere»

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίστηκε και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Τρίτη (11/4), ο προπονητής της παιδικής ομάδας του «τριφυλλιού», Γιάννης Σιούτης, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και μοίρασε χαμόγελα στους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας μαζί τους.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» προπόνησε τα παιδιά με πάσες και διαγωνιστικά σουτ, ενώ τους ανέλυσε τις θέσεις στο μπάσκετ και τα χαρακτηριστικά τους. Ακολούθως, έπαιξε «μονό» με τους νεαρούς κρατουμένους και τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Γιάννης Σιούτης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μίλησε στο paobc.gr για την πρωτόγνωρη εμπειρία που βίωσε: «Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ξεχαστούν από την καθημερινότητά τους μέσα από την προπόνηση. Πέραν αυτού τους θέσαμε τους προβληματισμούς μας και συζητήσαμε αρκετά για ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και τη ζωή. Θεωρώ πως πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας η οποία εύχομαι να συνεχιστεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News