Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν και οι πολλές αλλαγές

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν και οι πολλές αλλαγές

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να σκέφτονται μόνο το αυριανό (30/4) παιχνίδι με τη Λάρισα, που θα αποτελέσει το τελευταίο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και, αλλά στο “πράσινο” στρατόπεδο θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όπως είχε πει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα θα γίνει άμεσα συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να δημιουργήσουν το πλάνο με το οποίο θα κινηθούν από το καλοκαίρι και μετά.

Σίγουρα οι τρεις άνδρες έχουν να που πολλά και να πράξουν μιας και τα δεδομένα, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, θα είναι πολύ διαφοροποιημένα με περιορισμένο μπάτζετ. Άρα αυτό σημαίνει πως οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι αρκετά στοχευμένες και με οικονομικά συμφέρουσες για το σύλλογο.

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News