«Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στo τοπικό της Αθήνας»

Τρία χρόνια φυλάκιση στον Κουρτάκη για ψευδή δημοσιεύματα κατά Πατέρα

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας “βέλη” κατά του Νίκου Πατέρα.

“«Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αγώνα επιβίωσης, έχει τεράστιο πρόβλημα και κινδυνεύει με διάλυση. Η ηρωική οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει μείνει μόνη της, υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Γιαννακόπουλου και μεταξύ τους δήθεν Παναθηναϊκάρας της Θύρας 13. Υπάρχει κόντρα μεταξύ Γιαννακόπουλου και Πατέρα, οι ανακοινώσεις των οργανωμένων είναι γραμμένες από τον Πατέρα. Αυτός θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός στο Α΄τοπικό της Αθήνας για να μπει στην ομάδα και την διαχειριστεί, γιατί τώρα δεν μπορεί να προσφέρει δεν έχει τόσα χρήματα. Ο Γιαννακόπουλος θέλει να καθαρίσει τα πράγματα για αυτό κάλεσε τους Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν τα 80 εκατ. ευρώ που υπάρχουν χρέη», είπε χαρακρηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News