"Ο Πασκουάλ ήταν το μυστικό της επιτυχίας στην Μπαρτσελόνα"

"Ο Πασκουάλ ήταν το μυστικό της επιτυχίας στην Μπαρτσελόνα"

Σε δηλώσεις του, ο Πιτ Μάικλ τόνισε ότι ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν το μυστικό της επιτυχίας στην Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το μυστικό της επιτυχίας της Μπαρτσελόνα όσο φόρεσε τη φανέλα της: “Το μυστικό ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, όλη αυτή η επιτυχία δημιουργήθηκε από εκείνον. Κι όλοι οι παίκτες ακολούθησαν τον δρόμο που έδειξε, ως ηγέτης. Είχαμε πολλούς έμπειρους παίκτες που ήθελαν να κερδίζουν, μία πολύ καλή βάση παικτών. Όλοι είχαν την ίδια επιθυμία, αλλά από μόνοι τους δεν έφταναν”.

Για την σχέση του με τον Τσάβι Πασκουάλ: “Του έδωσα συγχαρητήρια όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, γιατί για εκείνον είναι… τραγωδία να μην κάνει αυτό που αγαπάει. Είναι ένας από τους καλύτερους, το καλύτερο μυαλό που έχω γνωρίσει ποτέ στον χώρο. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα σχεδιάζεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλός προπονητής. Πήγε στον Παναθηναϊκό και έφερε την ομάδα ένα βήμα μακριά από το Final Four. Είμαι σίγουρος ότι φέτος, στη δεύτερη χρονιά του εκεί, θα πάει ακόμη καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό ό,τι έχει καταφέρει. Άφησε την ηρεμία της Βαρκελώνης και πήγε σε μια διαφορετική χώρα, έπρεπε να μάθει να μιλάει καλύτερα τα αγγλικά. Είναι πανέξυπνος και πολύ εύστροφος. Είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News