Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι ενισχύθηκε με την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ για την αριστερή πλευρά της άμυνάς του. Ο Σουηδός αθλητής πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με το “τριφύλλι” και κατάφερε να ξανακληθεί και στην Εθνική Σουηδίας. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη αλλαγή του Χουλτ. Ο βραχύσωμος μπακ τραυματίζεται συχνά και σε συνδυασμό με το ότι ο προπονητής της ομάδας μας δεν υπολογίζει τον Διαμαντή Χουχούμη, δημιουργείται ένα μικρό κενό στη συγκεκριμένη θέση, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε αλχημείες και να βλέπουμε είτε τον Γουακάσο είτε τον Κουλιμπαλί σε αυτή τη θέση.
[ads2
]
Το newspao.gr κάνει το δικό του scouting και σας παρουσιάζει παρακάτω έξι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό με μικρό αντίτιμο. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε, κιόλας, να ψηφίσετε και ποιον προτιμάτε!

  1. Mαριάνο Μπιτόλο: Γνωστός μας από την παρουσία του στον Ατρόμητο, ο 26χρονος μπακ είναι από τους πιο σταθερούς στο πρωτάθλημα και το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο Ιούνιο.
  2. Χαράλαμπος Λυκογιάννης: Ο Έλληνας της “παρέας”. Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πέρσι με προορισμό την Στουρμ Γκρατζ και στα 22 του κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Αυστριακούς.
  3. Χοάν Οριόλ: Ο Ισπανός μπακ της Μαγιόρκα, στα 29 του, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έχει αγωνισθεί και με τις Βιγιαρεάλ, Μπλάκπουλ και Οσασούνα (μεταξύ άλλων).
  4. Εμάνουελ Μας: Ίσως η πιο αξιόπιστη λύση της λίστας μας. Στα 27 του, ο διεθνής Αργεντινός, μένει ελεύθερος από την Σαν Λορέντσο και έχει δηλώσει “ανοικτά” πως επιθυμία του είναι να παίξει στην Ευρώπη. Παραμένει, όμως, ερωτηματικό το αν θα ήθελε να πάει σε ομάδα που δεν θα είχε εγγυημένη θέση βασικού.
  5. Μπενουά Ασού-Εκοτό: Αν και πέρσι είχε γεμάτη χρονιά (35 συμμετοχές) με την Σεντ Ετιέν, η φετινή σεζόν τον βρίσκει στην Μετζ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση “α λα Μέστο” για τα αριστερά με λίγα χρήματα. Στα 32 του έχει πλούσια καριέρα με 200 συμμετοχές στην Τότεναμ!
  6. Κατούκου Τσιμάνγκα: Μετά από γεμάτες χρονιές στο Βέλγιο με Λόκερεν και Γκενκ, ο 27χρονος πρώην συμπαίκτης του Νίκου Καρέλη και διεθνής Βέλγος αμυντικός, δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Ολλανδία και την Βίλεμ και αναμένεται να αποχωρήσει με την λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Ψηφίστε παρακάτω ποιον από τους παραπάνω έξι θα θέλατε στο “τριφύλλι”.

Ποιον θέλετε για παρτενέρ του Χουλτ;

Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Μαριάνο Μπιτόλο
Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Χαράλαμπος Λυκογιάννης
Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Χοάν Οριόλ
Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Κατουκού Τσιμάνγκα
Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Εμάνουελ Μας
Ο μοναχικός κύριος Χουλτ

Μπενουά Ασού-Εκοτό

Poll Maker

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News