Ο λόγος που καθυστέρησε η απάντηση του Τσάβες!

Ο λόγος που καθυστέρησε η απάντηση του Τσάβες!

Παναθηναϊκός και Μπόκα έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες και απομένει το “ναι” του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημερωθήκατε από το Newspao.gr, οι πράσινοι είναι κοντά στην ολοκλήρωση ενός “χρυσου” deal με την Μπόκα και τον Τσάβες.

Ωστόσο, παρά τη συμφωνία με την Μπόκα, η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί διότι ο παίκτης δεν απάντησε άμεσα, αν και μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν εκείνος που πίεζε την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπόκα παρουσιάστηκε διστακτικός και ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί την συγκεκριμένη προοπτική.

Μάλιστα, τώρα και η Μπόκα πιέζει τον παίκτη να αποδεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», το οποίο του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με μισό εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Σε φουλ ρυθμούς με αποδόσεις για όλα τα γούστα και πορτοφόλια! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News