Ο Κουκουλάκης νίκησε (στα λάθη) τον Στραματσόνι!

Ο Κουκουλάκης νίκησε (στα λάθη) τον Στραματσόνι!

Δεν ξέρω εάν αποτελεί άλλοθι για την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά ο Κουκουλάκης έσφαξε στο γόνατο τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχει πουθενά η κίτρινη κάρτα στον Μπεργκ στο 21′, η οποία… συμπτωματικά είναι η 10η για τον Σουηδό και έτσι θα χάσει τα δύο ματς με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να τον ξαναδούμε του… χρόνου στον Παναθηναϊκό!

[ads2]

Όσες φορές και να δεις τη φάση, πέρα από το γεγονός ότι δεν σκοράρει με το χέρι, δεν υπάρχει αυτή η κάρτα!

Αυστηρή η απόφαση Κουκουλάκη, αλλά τουλάχιστον αυτή δίνεται, για το επιθετικό φάουλ του Μπεργκ στον Κολοβέτσιο στο γκολ που πέτυχε ο Σουηδός. Φαίνεται να του τραβάει το χέρι. Φυσικά εάν δούμε δεκάδες γκολ ανά τον κόσμο σημειώνονται και μετρούν σε τέτοιες μονομαχίες!

Ανύπαρκτη μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο η κόκκινη στον Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός όντως εκτός φάσης σηκώνει το πόδι του, αλλά δεν χτυπάει τον Μάνταλο. Στο αυστηρότερο θα έπρεπε να πάρει κίτρινη, αλλιώς για… τέτοια «χτυπήματα» θα έπρεπε οι ομάδες να τελειώνουν με τρεις!

Τέλος σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Λέτο ως οφσάιντ.

Οπότε ο Κουκουλάκης έκανε δύο μεγάλα λάθη, σε βάρος του Παναθηναϊκού και διαμόρφωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό και ενδεχομένως τα πλέι οφ!

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην εντοπίσουμε και κάποια λάθη από τους ίδιους τους «πράσινους» και τον Αντρέα Στραματσόνι.

Μετά απ’ όσα είδαμε δεν κατάλαβε κανείς γιατί άφησε εκτός τον Λέτο! Διότι έναν παίκτη που θεωρείς ότι «ιατρικά» δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο δεν τον βάζεις στο 40′!

Εάν αντέχει να παίξει 60 λεπτά, τον ξεκινάς και τον κάνεις αλλαγή! Αυτό λέει η λογική…

Συγχρόνως κανείς δεν κατάλαβε γιατί έκοψε την ομάδα στα δύο βγάζοντας τον Κουτρουμπή για να βάλει τον Λέτο και όχι τον Μπουμάλ…

Μετά και την αποβολή του Βιγιαφάνιες, εάν η ΑΕΚ ήταν «σοβαρή» το σκορ θα είχε φτάσει σε τρελά επίπεδα.

Τέλος αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμη είναι τι συμβαίνει με τον Σάντσεθ;

Διότι δεν μπορεί ο Ισπανός να είναι σε χειρότερη κατάσταση από τον Ταυλαρίδη, που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου και εκτέθηκε στο σπριντ με τον Μπαρμπόσα στο 2ο γκολ της ΑΕΚ. Δεν μπορεί…

Εκτός και εάν ο Ιταλός «έφαγε» τον Ισπανό, πετώντας τον εκτός ομάδας και σκοπεύει να «φάει» και τον «Ταύλα», βάζοντάς τον συνεχώς βασικό!

Γενικά ήταν στραβό το κλίμα (Κουκουλάκης), το έφαγε και ο γάιδαρος…

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εύχεται να μην κερδίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, αφού σε αυτή την περίπτωση, το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ θα πάει στην κουρασμένη Ένωση!

Φυσικά για να κάνει… ευχές, θα πρέπει πρώτα να κερδίσει τον Πανιώνιο. Χωρίς Μπεργκ, χωρίς Βιγιαφάνιες και χωρίς Λουντ…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News