Ο εχθρός είναι εντός!

Ο εχθρός είναι εντός!

Αδέρφια ξυπνάτε γιατί χανόμαστε…!

Μετά το… φιάσκο μαθαίνουμε ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ζήτησε να προσκληθούν παλαίμαχοι νεότερων ποδοσφαιρικών γεννεών της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τρία από τα ονόματα που ζήτησε ήταν οι Μπασινάς, Καραγκούνης και Σεϊταρίδης. Αυτούς ήθελε για μπροστάρηδες στην καμπάνια του! Με αυτούς ήθελε να εμπνεύσει και να συσπειρώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού…

Το αποτέλεσμα ποιό ήταν…; Οι πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν είδαν, δεν άκουσαν, αφού κανείς δεν τους ενημέρωσε σχετικά και φυσικά ποτέ δεν τους προσκάλεσε. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά εάν αυτό έγινε εσκεμμένα ή από “λάθος συνεννόηση”!

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει βουήξει ο τόπος ότι υπάρχει κάποιος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που καθυστερεί χαρακτηριστικά να δώσει στοιχεία σε ενδιαφερόμενους. Ακούγεται, επίσης, έντονα ότι κάποιος προσπαθεί να φάει τον Ουζουνίδη και να ρίξει το φταίξιμο στον @ρχιδ@το Μαρίνο, για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Αξίζει να αναφερθεί ότι μια από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ήταν να αλλάξει το ΔΣ και να στελεχωθεί όχι από τους παλαίμαχους της γενιάς του Γουέμπλεϊ, αλλά από τους νεότερους που δεν κλήθηκαν! Από… λάθος συνεννόηση…

Παρκάρισμα μετοχών με συμμετοχή στο ΔΣ, αποπροσανατολισμός του κόσμου, επιστροφή… περίεργων υπάρξεων στην ενασχόληση της καθημερινότητας του Παναθηναϊκού, φήμες για καθυστερήσεις σε ενδιαφερόμενους επενδυτές και απόπειρα διωγμού του Μαρίνου. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών, τη στιγμή που φιλάει κατουρημένες ποδιές για να… πιστολιάσει 2 μήνες αργότερα τους πιστωτές και παραπαίει αγωνιστικά.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτοί που θέλουν το κακό του συλλόγου έχουν πετύχει τη διάσπαση του κόσμου. Έχουν πετύχει να τσακωνόμαστε και να τρωγόμαστε μεταξύ μας και εκείνοι συνεχίζουν το έργο τους ανενόχλητοι!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!!!

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News