Ο "αθόρυβος" στρατιώτης Κένι Γκάμπριελ

Αποκλειστικό Νewspao.gr. Γκάμπριελ : "Μπορούμε το τρεμπλ - Νιώθω καλά στην ομάδα"

Για τον Νίκο Παππά τα είπαμε. Το πόσο βελτιώθηκε τους τελευταίους μήνες και το πόσο σημαντικό γρανάζι έχει γίνει στην λειτουργία του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι κάτι που όλοι αναγνωρίζουν.

Αυτό που έχει περάσει στα “ψιλά”, είναι η καθημερινή δουλειά και η βελτίωση που έχει κάνει στο παιχνίδι του ο Κένι Γκάμπριελ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε να καλύψει το κενό του -τότε- τραυματία Τζέιμς Γκιστ, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κομμάτι του rotation του Παναθηναϊκού.

Αρκεί να θυμηθούμε πως ήταν στους πρώτους αγώνες του και πως είναι τώρα, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι. Θυμηθείτε το πόσες μπαλιές περνούσαν στην πλάτη του, πόσες φορές έχανε τον αντίπαλό του και πόσες φορές είχε κάνει αχρείαστα φάουλ.

Αυτά όμως άλλαξαν. Στα χέρια του Πασκουάλ, ο KG έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία στο αμυντικό του παιχνίδι, στο οποίο παραμένει ιδιαίτερα προσηλωμένος και συγκεντρωμένος.

Η αμυντική βελτίωση, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ποσοστά που έχει στην επίθεση (52.4% δίποντα, 39.6% τρίποντα, 81.3% βολές), κάνουν τον 27χρονο Αμερικανό μία πολύ καλή λύση για τα “εύκολα” ματς και για να ξεκουράζει τους βασικούς της ομάδας μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News