Ο απολογισμός του Μήτογλου για την δύσκολη εβδομάδα

Μήτογλου: «Θέλω να δικαιώσω όσους με έχουν πιστέψει»

Το blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο Κώστας Μήτογλου

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα ολοκληρώνεται για εμάς με το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας. Μετά την άνετη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΓΛ Φάρου ακολούθησε μια κακή εμφάνιση και ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Ήταν ένα ματς που ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε άσχημα με αποτέλεσμα η καλή μας παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος να μην έχει αποτέλεσμα.

Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε δύο μέρες μετά και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε. Στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα η οποία θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας εντός και εκτός συνόρων.

Αυτή η άμυνα, σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ και φυσικά των καθοριστικών καλαθιών του Νίκου ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη.

Η συνέχεια για εμάς θα πρέπει να είναι ανάλογη καθώς ακολουθούν ο αγώνας με τον Προμηθέα και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Βασικά μας απασχολεί το αυριανό παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι ο Προμηθέας. Το ζητούμενο είναι να παίξουμε καλή άμυνα και επιθετικά να κάνουμε ό,τι μας ζητά ο προπονητής για να πάρουμε τη νίκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News