ΝΤΡΟΠΗ! Οι αλήτες δεν έγραψαν για τη φωτοβολίδα στο φύλλο αγώνα! (pics)

ΝΤΡΟΠΗ! Οι αλήτες δεν έγραψαν για τη φωτοβολίδα στο φύλλο αγώνα! (pics)

Οι διαιτητές στον τρίτο τελικό δεν τα έγραψαν όλα στο φύλλο αγώνα και πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται αναφορά στη φωτοβολίδα που χτύπησε τον Παναγιωτόπουλο και τον Μπουρούση!

Αναλυτικά το φύλλο αγώνος του Game 3 των τελικών:

Στο 3’26” του Α’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδος φώναζαν εν χορώ: «Σφύρα καλά πουτ… γιε». Έγινε 2η παρατήρηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τους παράγοντες της Α’ ομάδος να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Στο 1’14” του Α’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδος φώναζαν εν χορώ: «Παπά μπινέ πουτ… γιε», «είναι πουτ… του Παππά η μάνα». Σ’ αυτό το σημείο έγινε η 3η έγγραφη παρατήρηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τους παράγοντες της Α’ ομάδος να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Στο 3’26” του Α’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο δύο κροτίδες που παρήγαγαν δυνατό ήχο.

Στο 1’10” του Β’ δεκαλέπτου οπαδοί τςη Α’ ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο τρεις κροτίδες που παρήγαγαν δυνατό ήχο, κατά τη διάρκεια τάιμ-άουτ.

Στο 5’51” του Δ’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδος έριξαν στον περιβάλλοντα χώρο μία κροτίδα που παρήγαγε δυνατό ήχο.

Στο 4’45” του Δ’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδος άναψαν καπνογόνα στην κερκίδα το οποίο παρήγαγε αρκετό καπνό. Ταυτόχρονα πίσω από την γραμματεία πλησίαζαν αρκετοί οπαδοί της Α’ ομάδος οι οποίοι φώναζαν: «Πώς θα φύγετε σήμερα, θα σας γαμ… τελειώσατε».

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών οπαδοί της Α’ Ομάδος έριξαν εντός της φυσούνας καπνογόνο το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό.
ΝΤΡΟΠΗ! Οι αλήτες δεν έγραψαν για τη φωτοβολίδα στο φύλλο αγώνα! (pics)

ΝΤΡΟΠΗ! Οι αλήτες δεν έγραψαν για τη φωτοβολίδα στο φύλλο αγώνα! (pics)

Έρχεται με… φόρα ο Μπετατζής από την χτεσινή ανατροπή, που πλήρωσε x34… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News