Η... ντρίμπλα του Βλαχοδήμου σε ερώτηση για τη Μπενφίκα

Τα δύο ενδεχόμενα για αντι-Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απέφυγε με ντρίμπλες τις ερωτήσεις για την Μπενφίκα.

Αναλυτικά…

“Πιστεύω ότι θέλαμε μια τέτοια νίκη. Σήμερα ήμασταν η πιο καλή ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα ήταν άδικο αν χάναμε αυτό το παιχνίδι. Μας βοήθησε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και πιστεύω ότι μας έφερε πιο κοντά αυτή η νίκη σήμερα.

Αυτό που θέλουμε να δείξουμε εμείς σαν παίκτες είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια μαζί με τον κόσμο είναι πιο ωραίο να είναι μαζί σου. Έτσι θα γίνουμε πάλι Παναθηναϊκός με τις νίκες”.

Σημαντική εβδομάδα για σένα καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή σου στην Μπενφίκα; 
“Για αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή που είμαι εδώ στον Παναθηναϊκό δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το χρωστάω αυτό και στην ομάδα και στους φιλάθλους, και στους προπονητές και τους παίκτες και στην τελική στιγμή και σε μένα”.

Είναι μια πρόκληση για σένα;
“Το ξέρω. Αυτή τη στιγμή που θα είμαι εδώ θέλω να μιλάω μόνο για τον Παναθηναϊκό και άμα έρθει η ώρα θα συζητήσουμε για τα άλλα τα πράγματα”.

Για τα οικονομικά προβλήματα: 
“Εμείς για αυτά τα πράγματα δεν χρειάζεται να μιλάμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Να δίνουμε το 100% στο παιχνίδι, να έχουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, που πιστεύω σιγά-σιγά το καταφέραμε αλλά πιστεύω γίνεται ακόμα καλύτερο και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News