"Ντου" οπαδών του οσφπ στο βόλεϊ!

"Ντου" οπαδών του οσφπ στο βόλεϊ!

Οι “επιστήμονες” οπαδοί του οσφπ den άντεξαν την μεγάλη ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και μετά το τέλος του αγώνα εκτόξευσαν μπουκάλια προς τους παίκτες του Δικεφάλου ενώ εισήλθαν και στον αγωνιστικό χώρο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έμειναν ψύχραιμοι μετά το τέλος της αναμέτρησης και εκτόξευσαν δεκάδες μπουκάλια προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ που πανηγύριζαν τη δεύτερη νίκη τους μέσα σε διάστημα 48 ωρών μέσα στου Ρέντη.

[ads2]

Οπαδοί του Ολυμπιακού εκμεταλλευόμενοι την απουσία δυνάμεων της αστυνομίας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τη μεριά των Τακουρίδη και Γκαρά τους οποίους δεν άφησαν να προσεγγίσουν τον χώρο που έπρεπε να εισέλθουν για να δώσουν δείγμα για το αντιντόπινγκ κοντρόλ πετώντας τους μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Όλα όσα συνέβησαν έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα το οποίο αναφέρει τα εξής: «Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ)και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News