Νίκη και με Πορτογαλία θέλει ο Ζέκα

Νίκη και με Πορτογαλία θέλει ο Ζέκα

Περήφανος και χαρούμενος νιώθει ο Κάρλος Ζέκα που του δόθηκε η δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος…

Ο μέσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» όπου υποστήριξε ότι έχει την ευκαιρία να ανταποδώσει όσα έχει πάρει από την Ελλάδα, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως θα δώσει ότι μπορεί, ώστε η Εθνική να πάρει την νίκη, σε περίπτωση που τεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία.

«Αυτό που θέλω, είναι να βοηθήσω. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες μου είναι πάνω απ’ όλα. Εκείνο που έχει σημασία, είναι οι στόχοι που έχει θέσει η Ελλάδα. Θέλω ο ελληνικός λαός να μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος που τον εκπροσωπώ».

«Ηταν ένας στόχος που κυνηγούσα εδώ και αρκετό καιρό. Ηθελα πολύ να αποκτήσω ελληνικό διαβατήριο και να αγωνιστώ στην Εθνική. Οφείλω πολλά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Οπότε, οφείλω να πω “Ευχαριστώ Ελλάδα”. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θέλω να ανταποδώσω όλα αυτά τα καλά που έχουν γίνει για μένα σε αυτή τη χώρα».

Τι θα συμβεί όμως εάν χρειαστεί να παίξει κόντρα στην Πορτογαλία;

«Η αλήθεια είναι ότι ούτε από την οικογένειά μου δεν έχουν προλάβει να με ρωτήσουν κάτι τέτοιο. Εφόσον όμως συμβεί, θα είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτό λοιπόν που μπορώ να υποσχεθώ στους Ελληνες, είναι ότι θα δώσω ότι μπορώ για να νικήσει η Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι η χώρα που με εμπιστεύτηκε και μου άνοιξε την πόρτα για την Εθνική».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τους Σάμαρη και Μήτρογλου που αγωνίζονται στην Πορτογαλία είπε«Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που κάνουν εξαιρετικά πράγματα στην Μπενφίκα. Τους βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να εξελιχτώ κι εγώ ακόμα περισσότερο κοντά τους. Γενικότερα όμως υπάρχει ο Τοροσίδης, ο Παπασταθόπουλος κι εγώ μπορώ να λέω ότι είμαι μέλος μίας τόσο δυνατής ομάδας».

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News