Νίκες σε άνδρες και γυναίκες για Παναθηναϊκό

Νίκες σε άνδρες και γυναίκες για Παναθηναϊκό

Χωρίς να συναντήσουν κάποια δυσκολία, άνδρες και γυναίκες των τμημάτων πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, επιβλήθηκαν των Ταύρο και Φοίβου Ολυμπιακού χωριού αντίστοιχα.

Οι άνδρες επικράτησαν με 4-1 (Λαγογιάννης -Τσαχάκης 3-0, Μάκρας – Πετρόπουλος 3-0, Ζέρβας – Λυκοστράτης 2-3, Μακρας – Λυκοστράτης 3-0, Λαγογιάννης – Πετρόπουλος 3-0) στο παιχνίδι με τον Ταύρο στο Σ.Ε.Φ και οδηγούν την κούρσα στην Α2 Αττικής.

[ads2]

Πρώτες στην Α’ Αττικής είναι και οι γυναίκες αφού έφυγαν νικήτριες με 4-0 (Αρτσέτου – Δουγενή 3-0, Μαλλιαρού – Δούνη 3-0, Κοταντζιάν – Δασκαλέρου 3-0 και Αρτσέτου – Δούνη 3-0) του Φοίβου.

Σε ανακοίνωση του το τμήμα ευχαρίστησε τις Ειρήνη Μαρούσκου, Μαρία Μιχελάρου και Μελανία Γεωργίου για τη προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News