Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Ίσακ!

Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό επιθετικό της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ αποκαλύπτουν μέσα από την σκανδιναβική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotbolltransfers.com αναφέρει ότι το «τριφύλλι» έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο στον επιθετικό που ανήκει στην Ράντερς.

[ads2]

Το συγκεκριμένο όνομα δεν ακούγεται πρώτη φορά καθώς όπως είχε γίνει γνωστό προ κάποιων εβδομάδων οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή όμως αυτή απορρίφθηκε από την ομάδα της Δανίας.

Μάλιστα η ίδια πηγή φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, ο οποίος επιβεβαίωνει την πρόταση, ενώ αναφέρει ότι «Θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να παίξω στον Παναθηναϊκό, είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, όμως θα μπορώ να πω περισσότερα αν υπάρξει συμφωνία».

Ακόμα του γίνεται και ερώτηση σχετικά με την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα, για την οποία υποστήριξε ότι «Δεν τον ξέρω, όμως τον έχω δει να παίζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν τελικά πάω στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ στο να προσαρμοστώ ότι θα ύπάρχει ένας Σουηδός ποδοσφαιριστής εκεί».

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News