Νέα δεδομένα για το πράσινο χρέος από τον Γαρρή!

Νέα δεδομένα για το πράσινο χρέος από τον Γαρρή!

Νέα δεδομένα για το χρέος του Παναθηναϊκού έφερε στην επιφάνεια ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής…

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του το χρέος αυτή την χρονική στιγμή φτάνει τα 34,7 εκατομμύρια, με τον κύριο λόγο αύξησης του να είναι η φορολογία που έχει υπερδιπλασιαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ ΦΜ

«Το χρέος αυτή την χρονική στιγμή είναι 34,7 εκατ. ευρώ, τα 7 εκατ. είναι για το Κορωπί και έχουν δοθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Για να καταλαβαίνουμε, ο Παναθηναϊκός χρωστούσε το 2012 όταν ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος 35,2 εκατ. ευρώ. Έκτοτε η φορολογία έχει υπερδιπλασιαστεί, αν σήμερα ο συντελεστής ήταν ίδιος, τότε σήμερα το 34,7 θα ήταν περίπου 20 εκατ. ευρώ».

Για το τι θα κληθεί να πληρώσει κάποιος που θα ενδιαφερθεί για την πράσινη ΠΑΕ υποστήριξε ότι «Τα οικονομικά της ΠΑΕ θα τα πάρει ο υποψήφιος επενδυτής. Όταν βγουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα θα καταλάβει πολύς κόσμος τις απαντήσεις. Έχουν γραφτεί σήμερα πολλά νούμερα αλλά σημασία έχει να δούμε την αλήθεια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τέλος για την διαδικασία πώλησης κάποιων παικτών δήλωσε ότι «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, μένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News