Απόφαση-ΣΟΚ από Κοντονή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Απόφαση-ΣΟΚ από Κοντονή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Το απόγευμα της Τρίτης (9/2) δήλωνε αναρμόδιος να επέμβει στο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως, την ίδια ημέρα απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών τη μετακίνηση οπαδών στο Περιστέρι και… ξέχασε να το ανακοινώσει.

Οι ακροβασίες του Σταύρου Κοντονή δεν έχουν τελειωμό. Μολονότι την Τρίτη (9/2) από το περιβάλλον του υπήρχε διαρροή περί αναρμοδιότητας στο αίτημα του Παναθηναϊκού να ισχύσουν τα συμφωνηθέντα για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (αποφάσισε να κλείσει τη θύρα των φιλοξενούμενων) ή να αναβληθεί το παιχνίδι, την ίδια ημέρα αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών των «πράσινων» στο Περιστέρι.

[ads2]

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο της απόφασης Κοντονή που στάλθηκε την Τρίτη (9/2) σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το οποίο παρέμεινε σε κρυφή ατζέντα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι για ποιον λόγο διέρρεαν από το υπουργείο πως «δεν έχει αρμοδιότητα να επέμβει», την στιγμή που είχε ήδη επέμβει με την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Επιπλέον, αποτελεί κωμικοτραγικό το γεγονός ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου αγώνα και δεν μπαίνει στη διαδικασία να τον αναβάλει υπό το φόβο επεισοδίων. Άλλωστε ο δικός του νόμος του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Μήπως τελικά κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού;

Onsports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News