Να τα φέρει όλα... «τούμπα» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πανηγύρισε το γκολ του ο Μολέδο (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απόψε (19:30, Newspao.gr, Novasports 1) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, με μοναδικό στόχο να φέρει τούμπα… όλα τα προγνωστικά και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι έχουν αρνητική συγκομιδή… μόλις δύο βαθμών από το ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ακόμη ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει φθάσει στα όριά του και μεσοβδόμαδα κατέθεσε μέγιστες προσπάθειες, ώστε να παρουσιάσει έναν καθώς πρέπει Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει να δει… αντίδραση από τους παίχτες του, έπειτα από την υπογραφή του διακανονισμού για την δόση του Οκτώβρη, αλλά και την πρόσφατη ήττα στην Λεωφόρο κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν χθες στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Σιλά, Τσάβες και Λουτσιάνο. Με εκπλήξεις δείχνει ότι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, αφού αναμένεται διαφορετικό πρόσωπο στην κορυφή της επίθεσης (Άλτμαν), που θα φέρει αλυσιδωτές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους οι Μολέντο, Βιγιαφάνες και Κουρμπέλης, έπειτα από τους τραυματισμούς που υπέστησαν τον περασμένο μήνα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με… κόσμο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει το αήττητο η ομάδα του στην Τούμπα και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό θα το επιδιώξει χωρίς τους Βιερίνια, Λέοβατς και Ελ Καντουρί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News