Να πάρει προβάδισμα για τη 3η θέση

Να πάρει προβάδισμα για τη 3η θέση

«Μάχη» για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας και να είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς φιλοξενεί τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” σήμερα (28/4).

Μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον Αθηναϊκό, το Τριφύλλι καλείται να «παλέψει» για την κατάληψη της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στην αξιόμαχη αντίπαλο του.

Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού δεν έχουν κάτι να χάσουν, μιας και πρόκειται για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Πέτρο Πρέκα να υπολογίζει κανονικά σε όλες του τις αθλήτριες, εκτός φυσικά από την Νεφέλη Στούπα που έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κατάγματος στο χέρι.

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News