«Να αναιρέσει αλλιώς θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό»

«Να αναιρέσει αλλιώς θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό»

Απάντησε, στα όσα είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης περί ψήφου του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό για τους ξένους, ο εκπρόσωπος του τμήματος βόλεϊ του τριφυλλιού Σταύρος Σπύρου.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει δυστυχώς πολύ σοβαρά δικά του προβλήματα αυτή τη στιγμή, για να ασχολείται με τον κάθε ένα. Ζητούμε από τον κύριο Παϊσιάδη να αναιρέσει την φράση του ότι δήθεν «ο Παναθηναϊκός ψήφισε Ολυμπιακό» γιατί αλλιώς θα αναγκάσουμε να εξετάσουμε κάθε νόμιμη οδό για το ψέμα.

Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το τιμά το γεγονός ότι ο εκπροσώπός του, αντί να σεβαστεί μαι ομάδα με τεράστια ιστορία, στο άθλημα η οποία τώρα διανύει την δυσκολότερη περίοδό της, λασπολογεί εναντίων της και την συκοφαντεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδεμία ψηφοφορία έγινε για τους επτά ξένους στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΑΠ. Σίγουρα δε φταίει ο Παναθηναϊκός αν ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι είχε ψηφιστεί τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα 9-2 και όχι 6-6. Η εισήγηση για αύξηση των ξένων που υπερψηφίστηκε, ήταν πρόταση του προέδρου της ΕΣΑΠ κυρίου Ταρνατώρου και εκπροσώπου του ΟΣΦΠ, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει εκλεγεί με την ψήφο και του ΠΑΟΚ αλλά όχι του Παναθηναϊκού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News