Το "μυστικό" που μεταμόρφωσε τον Σεμπάστιαν Λέτο

Λέτο

Η αγωνιστική άνοδος του Σέμπάστιαν Λέτο, στα τελευταία παιχνίδια, μόνο τυχαία δεν είναι…

Όπως μετέδωσε ο Σπορ φμ, ο Λέτο ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα που τον έχει βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο που είχε στα γόνατα με αποτέλεσμα η παρουσία του στο γήπεδο να γίνεται όλο και καλύτερη.

Στην συνέχεια τονίζεται ότι ο Αργεντινός του Παναθηναϊκού, ακολουθεί κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα, κάτι που τον βοηθάει να βελτιωθεί σε πολλά θέματα και να ανεβάζει την απόδοση του σε κάθε ματς.

Αναλυτικά:

«Είναι σίγουρα διαφορετικός ο Λέτο που βλέπουμε στα τελευταία ματς, από τον Λέτο που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Ο Λετο εδώ και 20 μέρες ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα, διάρκειας μισής ώρας πριν την προπόνηση και άλλο τόσο μετά απ’ αυτή, κάτι που του έχει ανακουφίσει τελείως τον πόνο στο γόνατο. Έχει σταματήσει να παίρνει πλέον και παυσίπονα γιατί πρέπει να σας το πω, ότι ο Λέτο για να παίζει τόσο καιρό έπαιρνε παυσίπονα , για να καταλάβει κανείς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Εκτός των άλλων κάνει πλέον όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και αυτό τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στο θέμα  της φυσικής κατάστασης και πιστεύω ότι  στον Παναθηναϊκό, όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται και σε άλλα θέματα, όχι φυσικά στην εκρηκτικότητα, που δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει, αλλά σε θέματα που θα τον βοηθήσουν να έχει καλύτερη απόδοση κατά την διάρκεια του αγώνα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News