Μονόδρομος το 3 στα 3

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός παίζει 3 εντός έδρας παιχνίδια σε 7 μέρες και έχει μία χρυσή ευκαιρία να κάνει το 3 στα 3 και να αντιστρέψει (εν μέρη) το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης 

Αν και η αλήθεια είναι πως δύσκολα αντιστρέφεται το κλίμα, πόσο μάλλον όταν η ομάδα είναι εκτός στόχων σε 2 από τις 3 διοργανώσεις που συμμετέχει. Και το κλίμα θα γίνει χειρότερο αν όντως ισχύουν όσα λένε περί περικοπής του προϋπολογισμού.

Ωστόσο, δίνεται η ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στους παίκτες του να αντιστρέψουν, έστω και λίγο, το κλίμα αν την εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο και το παιχνίδι με την Κέρκυρα κάνουν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (Κισσαμικός και ΑΕΚ τα άλλα δύο).

Φυσικά δεν αρκούν μόνο οι νίκες. Αυτές θα πρέπει να έρθουν και με καλή απόδοση για να ικανοποιηθεί ο κόσμος. Ενώ είναι πολύ σημαντική η νίκη την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, έτσι ώστε ο κόσμος να χαρεί λίγο παραπάνω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο ένα χρόνο έχει μόλις δύο νίκες σε 9-10 ντέρμπι.

Ακόμη δίνεται η ευκαιρία στον κόουτς του Παναθηναϊκού να διευρύνει το ρόστερ του στα παιχνίδια με τους “Φαίακες” (που παίζουν χωρίς τον Τουράμ) και τους Κρητικούς. Είναι σημαντικό να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ενόψει του δύσκολου προγράμματος. To ιδανικό θα είναι οι “πράσινοι” να καταφέρουν να κλειδώσουν και την πρόκριση στο κύπελλο από το πρώτο ματς με μία νίκη με διαφορά 3+ γκολ. Έτσι, στον επαναληπτικό δεν θα υπάρχει άγχος και θα υπάρχει η δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερου ροτέισον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News