Το μόνο σίγουρο για τον Παναθηναϊκό

Το μόνο σίγουρο για τον Παναθηναϊκό

Διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και πολλά τέτοια ωραία περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση η ποδοσφαιρική επικαιρότητα, στην οποία το παιχνίδι έχει ξεφύγει από τη θέση του μέσα στο γήπεδο και έχει μεταφερθεί στα γραφεία…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διάγει τις χειρότερες μέρες του τα τελευταία τριάντα χρόνια, αποτελώντας ένα απαξιωμένο προϊόν, στο οποίο όλο και περισσότεροι γυρίζουν τη πλάτη.

[ads2]

Την ίδια στιγμή η Nova που είναι ο βασικός χορηγός του θεσμού άρχισε δικαιολογημένα να «κλωτσάει» βλέποντας ότι στηρίζει μια διοργάνωση χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς κανέναν προγραμματισμό…Αν σπάσει και το τηλεοπτικό πακέτο όλων των ομάδων με το συνδρομητικό κανάλι θα μιλάμε για το τελειωτικό χτύπημα.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε στο προσκήνιο και τις λεγόμενες συμμαχίες… Αλήθεια, πως μπορεί να γίνουν συμπαίκτες κάποιοι που είναι εκ των πραγμάτων ανταγωνιστές; Από τη πλευρά των δύο δικεφάλων προκύπτει ότι ενοχλήθηκαν έντονα για τη συνάντηση του Παναγόπουλου με τον Γκιρτζίκη και θεωρούν πλέον τους πράσινους εκτός συμμαχίας. Ε και; Τι άλλο μπορεί να πάθει δηλαδή ο Παναθηναϊκός και έπρεπε να πάρει άδεια από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για να μιλήσει και να καταθέσει τις προτάσεις του στην ΕΠΟ;

Η πραγματικότητα όσον αφορά τη περιβόητη συμμαχία των τριών (ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) που εξελίχθηκε τελικά σε δίδυμο δικεφάλων, είναι ότι πρόκειται για τις λεγόμενες λυκοφιλίες, που είναι παροδικές και καταλήγουν σε παντοτινό μίσος. Το μοναδικό ζητούμενο πρέπει να είναι η κάθαρση σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για να παίζεται το παιχνίδι -όσο το δυνατόν- στα ίσα και τίποτα περισσότερο.

Σε τελική ανάλυση αν υπάρχει μια ομάδα από τις λεγόμενες μεγάλες που είχε τις χειρότερες διαιτησίες στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός, τον οποίο οι ρέφερι παίζουν πλέον κόντρα ακόμα και μέσα στην Λεωφόρο. Όσοι το αμφισβητούν τους παραπέμπω στα στατιστικά του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκα τη τελευταία πενταετία(φαουλ υπέρ, κατά, κίτρινες κλπ) τα οποία παραπέμπουν σε ομάδα που δίνει μάχη παραμονής!

Παράλληλα, αν υπάρχει μια ομάδα που στερήθηκε κάποιους τίτλους τη τελευταία 20ετία στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού από τα λεγόμενα «κουκούτσια», αυτός είναι ο κυρίως ο Παναθηναϊκός.

Τη διοίκηση του τριφυλλιού μπορείς να την κατηγορήσεις για πολλά πράγματα που ενδεχομένως κάνει λάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός του 2016 δεν θέλει να διοικήσει ανεπίσημα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Ας τραβήξει λοιπόν ο καθένας το δρόμο του και μακάρι για πρώτη φορά να έχουν όλοι ως γνώμονα το καψερό το ελληνικό ποδόσφαιρο και ας αφήσουν τις συμμαχίες για τα ριάλιτι σόου. Κοινούς στόχους μπορεί να έχουν, συνοδοιπόροι όμως δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνουν…

Sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News