Μεταβίβασε και επίσημα τις μετοχές ο Γιαννακόπουλος

"Ερχόμαστε..."

Μεταβίβασε και επίσημα τις μετοχές που κατείχε στην Α.Ε. Σπάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Όπως είχα δεσμευτεί στη γραπτή δήλωση της 14ης Δεκεμβρίου του 2016 οι Μετοχές της ΑΕ Σπάρτης θα προσφέρονταν δωρεάν σε όποιον έδειχνε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα.

Ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος αναλαμβάνει από σήμερα τις τύχες της ομάδας κι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕ Σπάρτης. Η συγκεκριμένη απόφαση μου ελήφθη με γνώμονα την αφοσίωση του κ. Νικόλαρου στην ομάδα όπως φυσικά και την εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Νικόλαρος άλλωστε ήταν εκείνος που με έπεισε να ασχοληθώ με την ΑΕ Σπάρτης και επίσης ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα.

Λόγω της αγάπης στον τόπο μου, πέρα από την τεράστια επένδυση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια ώστε η Σπάρτη να φτάσει μέχρι εδώ, έχω αποφασίσει να στηρίζω οικονομικά και στο μέλλον την ομάδα με το ποσό των 100.000 ευρώ ετησίως, το οποίο και θα δίνεται με τη μορφή χορηγίας, από κάποια εταιρία συμφερόντων μου.

Είμαι σίγουρος ότι η τοπική κοινωνία και πάνω απ’ όλα ο απλός κόσμος της Σπάρτης, θα σταθεί στο πλευρό του κ. Νικόλαρου και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο να βγάλει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο και τα επόμενα χρόνια οι Σπαρτιάτες να περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους».

Ξεκινάμε με Europa League, συνεχίζουμε με Champions League και κλείνουμε με NBA! Δείτε εδώ: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News