Έντονη φημολογία για μετακόμιση του Χουλτ στον ΠΑΟΚ

Χουλτ «'Επρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ»

Κάτοικος της Θεσσαλονίκης ενδέχεται να γίνει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ο Νίκλας Χουλτ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ο ΠΑΟΚ φέρεται ότι έχει «κλείσει» τον Σουηδό μπακ. Οι άνθρωποι του δικεφάλου παραμονεύουν στην γωνία, διότι το έργο τους θα γίνει πιο απλοϊκό, εάν ο Παναθηναϊκός δεν κατορθώσει να πληρώσει την δόση των 125.000 ευρώ στον παίχτη.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Χουλτ θα έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να διεκδικήσει την ελευθερία του, παρόλο που έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι ως το 2020.

Βέβαια, να τονιστούν και οι διαθέσεις του Παναθηναϊκού, κατά τις οποίες δεν υπάρχει η θέληση περί παραχώρησης οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή σε άλλη ελληνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News