Μεταγραφή του «Τριάντα» φέρνει λεφτά στον Παναθηναϊκό

Απρόοπτο με Κλωναρίδη, εκτός και ο «Τριάντα»

Μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου σε άλλη ομάδα μέσω μεταγραφής θα επιφέρει κέρδη… από το πουθενά για τον Παναθηναϊκό.

Ο «Τριάντα» αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το 2016 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, κατόπιν εισήγησης του Αντρέα Στραματσόνι. Οι πράσινοι, βλέποντας ότι ο Έλληνας αμυντικός είναι εξελίξιμος παίχτης, κράτησαν ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Το ξεκίνημα του Τριανταφυλλόπουλου στην αρκαδική ομάδα δεν ήταν το επιθυμητό, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη κατά την περσινή σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι ο εν λόγω παίχτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο αγγλικών συλλόγων, της Κάρντιφ και της Μπέρμπιγχαμ και δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν στους Αρκάδες κάποια υψηλή πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Να επισημανθεί ότι ο άλλοτε παίχτης του Παναθηναϊκού έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα υπό την καθοδήγηση του Σάββα Παντελίδη.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» θα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από τον «Τριάντα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News